Pompa de caldura monobloc Midea, MH-SU65-RN8L, 65 kw, 380V

Cere oferta
SKU: IE01001446 Categorie:

Este un sistem integrat de incalzire si racire a spatiilor cu pompe de caldura aer-apa.
Incalzirea exterioara extrage caldura din aerul exterior si transfera aceasta caldura prin intermediul conductelor de agent frigorific catre schimbatorul de caldura cu placi din sistemul hidronic. Apa incalzita din sistemul hidronic circula catre emitatorii de caldura de temperatura scazuta (bucle de incalzire prin pardoseala sau radiatoare de joasa temperatura) pentru a asigura incalzirea spatiilor.
Supapa cu 4 cai din unitatea exterioara poate inversa ciclul de refrigerare, astfel incat astfel incat sistemul hidronic sa poata furniza apa racita pentru racire cu ajutorul ventiloconvectoarelor.

Capacitatea de incalzire a pompelor de caldura scade odata cu scaderea temperaturii ambientale. Aqua thermal Super este rezervata un orificiu de control al incalzitorului electric auxiliar pentru a oferi o capacitate de incalzire suplimentara pentru a fi utilizata in timpul vremii extrem de reci, cand se capacitatea pompei de caldura este insuficienta. Incalzitorul electric auxiliar serveste, de asemenea, ca solutie de rezerva in caz de functionare defectuoasa a pompei de caldura si pentru protectia anti-inghet a conductelor exterioare de apa in timpul iernii.

Informații suplimentare

Producator

Midea

Fii primul care își spune părerea “Pompa de caldura monobloc Midea, MH-SU65-RN8L, 65 kw, 380V”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal