Pompa de caldura, Clivet 4 KW, monobloc, WiSAN-YME 2.1, R32, monofazat (V2)

13.090,00 lei14.990,00 lei (-13%)

În stoc

  • Pretul include TVA (9% persoane fizice)
  • Transport gratuit
  • PIF gratuit
  • Garantie: 2 ani
SKU: IE01001120 Categorie:

Componenta:

WiSAN-YME 2,1

Caracteristici:

Pompa de caldura aer-apa Clivet Edge EVO 2.0 EXC aer-apa 4,2 kW monobloc monofazat R32 A +++
Ideal pentru unitati de aproximativ 40m2 cu o inaltime medie de 2,7m
Pompa de caldura aer-apa Clivet Edge EVO 2.0 – EXC este cel mai recent model al companiei venetiene lider in domeniul climatizarii, datorita celor treizeci de ani de experienta si a aliantei cu grupul Midea, care a facut-o capabila sa ofere o gama si mai larga de solutii pentru toate nevoile de climatizare rezidentiala, comerciala si industriala.
Noua serie de pompe de caldura aer-apa Edge EVO 2.0 – EXC este de tip monobloc; o singura componenta cu economie de spatiu pentru instalare in exterior care indeplineste toate functiile: incalzeste, raceste si produce apa calda menajera . Acest nou model de pompa de caldura Clivet este chiar monoventilat pana la dimensiunea de 16 kW, deci mai usor, mai simplu de instalat si cu dimensiuni totale cu adevarat reduse .
Pompa de caldura Clivet dge EVO 2.0 – EXC are multe puncte forte: proiectata pentru a oferi randamente excelente in cele mai aspre climate , este capabila sa produca apa calda chiar si in iernile cu temperaturi de pana la -25°C; permite distributia la temperaturi ridicate, producand apa pana la 65°C; este dotata cu conectivitate avansata care ii permite, de asemenea, sa fie gestionata de la distanta prin App sau Modbus in mod standard, poate fi combinata in cascada pana la 6 unitati oferind puteri de pana la 180 kW.
Modelul prezentat aici este cel cu o putere nominala de 4,2 kW monofazat , ideal pentru unitati de pana la 40 m2.
ECONOMII GARANTATE SI CONFORT RIDICAT
Eficienta energetica a pompelor de caldura Clivet Edge EVO 2.0 – EXC este foarte ridicata, cu o reducere semnificativa a consumului si clase de energie de pana la A+++ atunci cand sunt utilizate cu sisteme de temperatura scazuta.
La aceste aparate, totul este orientat spre calitatea absoluta ; alegerea materialelor, combinata cu grija constructiva, garanteaza cea mai buna eficienta si durabilitate maxima in timp. Compresoarele Twin Rotary utilizeaza tehnologia Full DC Inverter care moduleaza viteza si puterea in functie de nevoile reale ale mediului si ale momentului; de asemenea, moduleaza debitul de apa in functie de sarcina si de caderea de presiune a sistemului, garantand un confort maxim pentru utilizator, porniri mai rapide si reducerea ciclurilor de pornire/oprire. Serpentina cu tevi de cupru cu caneluri interioare si aripioare din aluminiu este de tip hidrofil , adica tratata pentru a facilita evacuarea apei, pentru a preveni inghetarea acesteia si pentru a creste rezistenta la coroziune a componentei. Supapa termostatica electronica optimizeaza functionarea compresorului prin adaptarea rapida si precisa la cerintele termice reale. Structura, baza si panotajul sunt din tabla de otel galvanizat vopsit cu un tratament special cu pulbere epoxidica pentru o rezistenta ridicata la coroziune. Clivet a optimizat chiar si profilul ventilatoarelor pentru a le spori eficienta si silentiozitatea. Pompa de caldura are un modul hidronic integrat, format dintr-un circulator de curent continuu, un vas de expansiune si un comutator de debit. Senzorul de temperatura incorporat pentru functionalitatea termostatului, ca standard, va permite sa setati 16 curbe climatice pentru compensarea climatica.
Pompele de caldura Clivet Edge EVO 2.0 – EXC garanteaza performante maxime , atat in racire cu o temperatura exterioara de pana la +46°C, cat si in incalzire cu performante de 80% la o temperatura exterioara de -7°C; de asemenea, sunt capabile sa produca apa calda menajera cu temperaturi exterioare de pana la -25°C. De asemenea, este posibila integrarea acestora cu o rezistenta electrica pentru o eficienta maxima chiar si in cele mai extreme conditii.

 

Specificatii tehnice:

MODEL WiSAN-YME 2,1
TAXA VERDE LEI 70.00
BRAND CLIVET
TIP AER-APA
COP A7/W35 5,10
COP A2/W35 4,00
SCOP 3,31
Eficienta energetica incalzire N/A
EER A35/W7 3,45
Tip freon R32
COP B10/W35 N/A
Eficienta energetica racire A+++
COP W10/W35 N/A
COP A+27/W28 N/A
COP A+24/W28 N/A
COP A+15/W28 N/A
SEER 4,99
PUTERE TERMICA INCALZIRE LA A+7/W35 4,20 KW
PUTERE TERMICA INC. A2/W35 4,40 KW
PUTERE TERM. RACIRE A35/W7 MAX 4,70 KW
TEMPERATURA SURSA 70 °C
TEMP. MAXIMA ACM 60 °C
TEMP MAX AG TERM INC 43 °C
NIVEL DE ZGOMOT 43 dB(A)
ALIMENTARE ELECTRICA 400/50 V/Hz
PUTERE TERMICA INC. B10/W35 N/A KW
CANTITATE AGENT FRIGORIFIC 1,46 KG
MASA 86 KG
RACORD PE PARTEA DE GAZ 25 mm
RACORD PE PARTEA DE LICHID 25 mm
VOLUM BOILER N/A L
COEFICIENT DE PERFORMANTA 5,10
PUTERE TERMICA INC. W10/W35 N/A KW
PUTERE TERM. INC. LA A+27/W28 N/A KW
PUTERE TERM. INC. LA A+24/W28 N/A KW
PUTERE TERM. INC. LA A+15/W28 N/A KW
Tip constructiv MONOBLOC
Clasa de eficienta A++
INALTIME 717 MM
CLS. EFICIENTA ENERG. INC. N/A
CLS. EFICENTA ENERG. RACIRE A+++
AGENT FRIGORIFIC R32
ADANCIME 426 MM
LATIME 1295 MM

 

 

Informații suplimentare

Alimentare

Monofazat

Producator

Clivet

Putere nominală (kW)

4 kW

Tip sistem

Monobloc

Fii primul care își spune părerea “Pompa de caldura, Clivet 4 KW, monobloc, WiSAN-YME 2.1, R32, monofazat (V2)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal