Panou solar cu tuburi vidate, Vision, rezervor AISI316L, presurizat, 150 L, 1800/12 tuburi, 1.5 kW

3.902,00 lei4.411,00 lei (-12%)

În stoc

  • Pretul include TVA (9% persoane fizice)
  • Transport gratuit
  • Garantie: 2 ani
SKU: IE01001229 Categorie:

Panou solar cu tuburi vidate si rezervor presurizat, folosit pentru preparare apa calda menajera. Tuburile vidate sunt de tipul Heatpipe (tub termic). Suprafata selectiva a invelisului interior al tuburilor vidate transforma energia solara in caldura si o transfera prin lamelele de aluminiu la tevile de cupru si apoi catre rezervor. Rezervorul interior este realizat din otel inox AISI 316L cu grosime de 1.5 mm, izolat cu poliuretan cu grosimea de 45 mm. Protectia izolatiei este din foaie de otel galvanizat, de 0,5 mm. Racordurile rezervorului sunt de ” ( teava cupru 22x1mm) pe partea de intrare iesire apa, de 1″ racord de golire, 1 1/4″ rezistenta electrica, 3 racorduri de 1/2 toli (senzori, anod magneziu, si vana suprapresiune) . Panoul se livreaza cu suport pentru acoperis plan, ce se poate adapta si pentru acoperis inclinat.
!!!!! Pentru golire trebuie sa aveti supapa de temperatura si presiune deschisa !!!!!!

Performantele panoului solar Vision sunt date de tuburile vidate din care este alcatuit si de rezervorul presurizat din dotarea acestuia. Tuburile vidate prezinta numeroase avantaje in comparatie cu alte tipuri de panouri. Au putere foarte ridicata de absorbtie a radiatiei solare gratie sticlei din care sunt fabricate, iar in plus acestea sunt simplu de inlocuit in cazul in care se deterioreaza. Tuburile functioneaza independent unul fata de celalalt, astfel ca stricarea unuia nu afecteaza si functionarea celorlalte sau a intregului sistem.

 

Panoul solar este utilizat pentru incalzirea apei menajere. Acesta poate asigura in jur de 60-80% din necesarul de apa calda iarna, iar vara asigura necesarul de 100%. Este prevazut cu rezervor presurizat, care primeste apa in mod constant de la reteaua de apa sau prin pomparea de la hidrofor. In acest fel, rezervorul dispune de apa suficienta in orice moment, fara ca aceasta sa se termine. Un alt avantaj al utilizarii rezervorului presurizat este faptul ca sistemul devine mult mai eficient astfel, caci se reduce timpul de incalzire al apei.
Sistemul de incalzire a apei menajere prin intermediul panoului cu tuburi vidate de la Vision reprezinta o modalitate foarte economica, care ne scuteste de foarte multe cheltuieli privind consumul de energie. Energia solara este regenerabila si disponibila pretutindeni, astfel ca nu mai este nevoie sa depindem de retelele publice de furnizare a energiei. Spre deosebire de sursele de energie fosile, care sunt cele mai poluante, utilizarea energiei solare nu produce nici un fel de poluare, fiind una dintre cele mai ecologice metode de obtinere a energiei. Panoul Vision ne ofera sansa de a beneficia gratuit de apa calda, fara grija facturilor. In acest fel putem obtine o casa mult mai eficienta din punct de vedere energetic. In acelasi timp putem avea grija si de calitatea mediului inconjurator, facand o diferenta mica, dar notabila in privinta diminuarii gradului de poluare.
Specificatii tehnice:
Suprafata 2.59 MP
BRAND VISION
TIP TUB VIDAT HEATPIPE CU REZERVOR
MODEL A9H12
NR. DE TUBURI 12 BUC
Eficienta 73 %
Presiune maxima de lucru 6 BAR
SUPRAFATA DE APERTURA N/A MP
CAPACITATE REZERVOR 150 L
DISTANTA INTRE AXE TUBURI 110 mm
DIAMETRU TUB EXTERIOR 58 mm
RACORD INTRARE 3/4 TOLI
RACORD IESIRE 3/4 TOLI
MASA 73 KG
Material INOX AISI 316L
PRES. MAX. LUCRU CIRC. SOLAR 6 BAR
VOLUM REZERVOR 150 L
RACORD SUPAPA DE SIGURANTA 1/2 TOLI
RACORD GOLIRE 1 MM
RACORD SENZOR DE TEMP. 1/2 TOLI
RACORD ANOD 1/2 TOLI
DIAMETRU TUB INTERIOR 47 mm
UNGHI DE INCLINATIE OPTIM 50 °
PUTERE [W] 1500
PUTERE 1500 W
TEMP. MAXIMA 230 °C
INALTIME 1520 MM
LATIME 1987 MM
ADANCIME 1200 MM
TEMP. MAXIMA DE LUCRU 90 °C
TEMP. MINIMA DE LUCRU -40 °C
Fii primul care își spune părerea “Panou solar cu tuburi vidate, Vision, rezervor AISI316L, presurizat, 150 L, 1800/12 tuburi, 1.5 kW”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal