Pachet pompa de caldura aer-apa Vaillant 10 kW trifazata, split + unitower 188L + acumulator 50L + automatizare

40.445,00 lei

În stoc

  • Pretul include TVA (9% persoane fizice)
  • Transport gratuit
  • PIF gratuit
  • Garantie: 2 ani
SKU: IE01001103 Categorie:

Componenta:

Unitate exterioara pompa de caldura aer-apa, Vaillant, aroTHERM VWL 105/5 AS, 10 kW, 400V
Unitate interna pompa de caldura Vaillant, uniTOWER VWL 128/5 IS, cu boiler 188l, pentru unitate exterioara 10-12 kW, 230V/400V
Acumulator agent termic pompe caldura, Cordivari, 50 L
AUTOMATIZARE VRC 720- sensoCONFORT,RADIO

Caracteristici:

Pompa de caldura ofera performante similare cu cele ale sistemelor alimentate cu combustibili fosili. Datorită unei temperaturi pe tur de până la 75°C, aroTHERM plus poate fi operată pur și simplu ca o pompa de caldura în combinatie cu radiatoare – și asta în regim monovalent, la o temperatură de încalzire de 65°C și o temperatură exterioară de pana la -10°C. Acest lucru face ca sistemul să fie cea mai buna alegere pentru instalarea în casele unifamiliale, precum si în toate zonele, indiferent de clima.
Unitatea compactă aroTHERM plus se instalează în aer liber și poate fi combinată cu blocul hidraulic uniTOWER plus sau o stație hidraulică montată pe perete. Datorită temepraturii pe tur ridicată, nu este nevoie de încălzire electrică auxiliară pentru a garanta protectia împotriva legionellei. În plus, se poate obține o temperatură a boilerului de stocare de până la 70°C, în modul pompă de căldură. Cu o capacitate de stocare de 190 de litri, sistemul uniTOWER plus asigură astfel suficientă apă caldă pentru nevoile unei familii de cinci persoane.

Unitatea interna pompa de caldura Aer – Apa Vaillant uniTower este un sistem tip split si este bransata prin intermediul circuitul de agent de racire cu unitatea de exterior.
Aceasta este prevazuta cu tehnologie de ultima generatie, incluzand functii, aplicatii si materiale ce vor oferi beneficii utilizatorului:

aplicabilitate universala: in regiunile unde accesul la reteaua de gaz lipseste, pompa de caldura aer – apa este o alternativa interesanta la sistemele de incalzire cu biomasa, gaz lichefiat sau motorina. Prin utilizarea pompei de caldura economisiti spatiul pentru rezervoare sau pentru stocarea combustibilului;

racire inclusa: datorită functiei integrate de racire, puteti beneficia de pompele de caldura aer – apa inclusiv in timpul sezonului cald. Proiectarea corespunzatoare a sistemului dumneavoastra va creste eficienta si va va aduce beneficiul unei temperaturi confortabile in casa;
Smart Grid Ready: poate fi integrata in retele inteligente (Smart Grids) – retelele inteligente aduc cea mai buna utilizare a infrastructurii, ajutand la adaptarea, transferul si distribuirea unor cantitati mai mari de energie regenerabila;

Acumulatoarele de la Cordivari au fost proiectate pentru a fi instalate ca vas de echilibrare in sistemele de aer conditionat si incalzire care prezinta problema inertiei termice.
Scopul acumulatorilor este de a optimiza inertia termica globala cat si de a oferi pompei de caldura volumul minim de agent termic necesar in instalatie si exista unui circuit permanent deschis

Combinareaa unui rezervor de stocare cu sistemul de aer conditionat/incalzire permite multe avantaje, printre care:

Limitarea continutului de apa utilizat;
Mentinerea temperaturii constante;
Limitarea interventiilor unitatilor frigorifice (in sistemele de aer conditionat) si termice (in sistemelor de incalzire)
Durata de viata mai lunga a masinilor si echipamentelor.

Programarea zilei atât pentru încălzire, cât și pentru apă caldă, cu 12 fusuri orare diferite (3 programe de timp diferite pentru circulație)
Telecomanda cu telefonul mobil/tableta cu VR 921 datorita aplicatiei sensoAPP
Sistem de monitorizare a consumului de energie (pentru produsul ecoTEC Exclusive)
Posibilitatea de a monta în cascadă până la 7 dispozitive
9 zone diferite pot fi controlate (9 zone diferite pot fi controlate cu VRC 720, 1 x VR 71 și 3 x VR 70.)
Controlul atât a încălzirii, cât și al răcirii în sistemele în cascadă.

Specificatii tehnice:
MODEL AROTHERM VWL 105/5 AS
TAXA VERDE LEI 50.00
BRAND VAILLANT
TIP AER-APA
COP A7/W35 4.69
COP A2/W35 3.9
SCOP 4.69
EER A35/W7 3.3
PUTERE TERMICA INCALZIRE LA A+7/W35 9.8 KW
PUTERE TERMICA INC. A2/W35 8.3 KW
PUTERE TERM. RACIRE A35/W7 MAX 12.8 KW
TEMP. MAXIMA ACM 75 °C
TEMP MAX AG TERM INC 55 °C
TEMP MIN AG TERM RACIRE 7 °C
NIVEL DE ZGOMOT 54 dB(A)
ALIMENTARE ELECTRICA 400/50 V/Hz
CANTITATE AGENT FRIGORIFIC 3.6 KG
MASA 169 KG
RACORD PE PARTEA DE GAZ 15.87 mm
RACORD PE PARTEA DE LICHID 9.52 mm
Tip constructiv SPLIT
Clasa de eficienta A++
INALTIME 1480 MM
CLS. EFICIENTA ENERG. INC. A++
AGENT FRIGORIFIC R410A
ADANCIME 450 MM
LATIME 1100 MM

Informații suplimentare

Alimentare

Trifazat

Producator

Vaillant

Putere nominală (kW)

10 kW

Tip sistem

Split

Fii primul care își spune părerea “Pachet pompa de caldura aer-apa Vaillant 10 kW trifazata, split + unitower 188L + acumulator 50L + automatizare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal