Cazan de incalzire cu condensare pe gaz, BOSCH GC7000F 100 kW L, cu montare pe pardoseala, schimbator AL-Si

49.242,00 lei

În stoc

 • Pretul include TVA (19% persoane fizice)
 • Transport gratuit
 • Garantie: 2 ani
SKU: IE01001384 Categorie:

Prezentare generala

 • Pentru aplicatii de intensitate medie pana la utilizari industriale de mare capacitate
 • Usor de utilizat – si prin internet
 • Servisare rapida datorita elementelor laterale demontabile si componentelor direct accesibile
 • Usor de integrat in cele mai variate sisteme de incalzire


Beneficii pentru utilizator

Flexibilitate

 • Cazanul este disponibil in sase variante de putere, de la 75 pana la 300 kW. Prin montarea in cascada sunt posibile puteri de pana la 600 kW. Astfel, Condens 7000 F garanteaza in mod fiabil respectarea cerintelor de performanta pentru proiectele de amploare medie pana la mare si reprezinta solutia ideala pentru cladirile de locuinte si cele comerciale.

Consum energetic redus

 • Arzatorul cu modulare pe gaz, cu amestecare preliminara, se adapteaza automat la necesarul de caldura actual. De aceea, cazanul functioneaza eficient si atunci cand nu este necesara functionarea acestuia la randament total. Astfel, este posibila reducerea consecventa a consumului de energie in orice moment al zilei si in orice anotimp.

Conectivitate

 • Prin intermediul MEC Remote sau al HomeCom de la Bosch, dispuneti de posibilitatea de a conecta cazanul comod in retea si de a-l controla cu precizie de la distanta prin intermediul smartphone-ului sau al tabletei – cu utilizare intuitiva. Interfata de internet disponibila in dotarea de serie garanteaza aceasta posibilitate.

Operarea

 • Prin intermediul sistemelor moderne de reglare oferite de Bosch, de exemplu Control 8000 sau NSC, in asociere cu CW 400 sau CW 800, aveti posibilitatea de a controla cazanul in conditii optime. Astfel, aparatul se adapteaza perfect cerintelor dumneavoastra specifice, iar operarea sistemului este extrem de facila.

Constructie optima

 • Constructia robusta speciala a sistemului hidraulic si temperaturile inalte de pana la 95 °C de pe tur asigura integrarea extrem de facila a Condens 7000 F in cele mai variate sisteme de incalzire. Nu sunt necesare in acest scop componente suplimentare, de exemplu, un schimbator hidraulic de cale sau un schimbator de caldura.

Instalare

Constructia compacta, greutatea redusa si forma speciala, cu cadrul in forma de x, asigura transportarea facila si instalarea in conditii de siguranta. In functie de configuratia incaperii, aveti posibilitatea de a instala racordul de evacuare a gazelor arse la nivelul posterior sau superior al cazanului.

Informații suplimentare

Producator

BOSCH

Putere nominală (kW)

100 kW

Fii primul care își spune părerea “Cazan de incalzire cu condensare pe gaz, BOSCH GC7000F 100 kW L, cu montare pe pardoseala, schimbator AL-Si”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal