Boiler termoelectric cu o serpentina, Vision, 200L, 3kW, montaj pardoseala

2.530,00 lei

În stoc

  • Pretul include TVA (19% persoane fizice)
  • Transport gratuit
  • Garantie: 2 ani
SKU: IE01001236 Categorie:

Boiler pentru prepararea si acumularea apei calde menajere.
Prepararea apei se realizeaza fie prin intermediul unei rezistente electrice, fie cu agent termic apa calda sau simultan (rezistenta electrica si agent termic).
Corpul este din otel, emailat la interior, izolat exterior cu poliuretan si protejat cu o manta din tabla de otel vopsita cu pulbere de epoxi-polimerica.
Suprafata de schimb data de serpentina din otel emailat.
Este prevazut cu anod de magneziu pentru portectie la coroziune, termostat de lucru, LED de semnalizare, supapa de siguranta, termometru si clapeta de sens.
In mufa pentru sonda de temperature poate fi introdus un termostat de comanda suplimentar. Acesta devine parte integranta din sistemul de control termic al sursei alternative de caldura.
Izolatia electrica este in conformitate cu clasa I

Avantajele utilizări unui boiler termoelectric este faptul că este dotat atât cu serpentină, cât și cu rezistență electrică. În acest fel poate fi cuplat la două surse diferite de căldură, una pe bază de agent termic, iar cealaltă electrică. Acest lucru ne oferă o multitudine de posibilități foarte convenabile, care ne ajută la creșterea eficienței energetice.

De asemenea un alt plus al boilerului termoelectric este faptul că ne permite să ne bucurăm de o temperatură a apei ridicată pentru mai multă vreme. De regulă, boilerele simple încălzesc o anumită cantitate de apă care odată ce a fost consumată este nevoie să așteptăm o anumită perioadă până apa este reîncălzită. Acest lucru nu va mai reprezenta un inconvenient cu boilerul termoelectric de la VISION.

Apa se menține caldă în permanență, astfel nu va mai fi o problemă să fie utilizate două surse de apă caldă simultan sau consecutiv. Spre exemplu, dacă cineva spală vasele la bucătărie, altcineva se poate delecta cu un duș sau o baie, fără ca apa să se răcească. Ori dacă cineva dorește să utilizeze dușul imediat după ce a fost folosit de altă persoană, acum acest lucru este posibil cu ajutorul boilerului termoelectric. Nu va trebui să așteptăm mai bine de o oră până când apa ajunge din nou la temperatura dorită.

Boilerul termoelectric poate funcționa conectat la surse de căldură alternative, precum panouri solare sau pompe de căldură. Astfel vom beneficia de soluția ideală pentru reducerea consumului de energie. Controlul termic se poate realiza foarte simplu prin intermediul termostatului încorporat. În acest fel vom putea găsi echilibrul perfect între confort și consum redus de energie.

Capacitatea ridicată a boilerului asigură suficientă apă caldă pentru acoperirea nevoilor unei familii numeroase sau chiar poate fi utilizat în cadrul pensiunilor sau anumitor localuri de dimensiuni mici sau medii.

Specificatii tehnice:

PRESIUNE SERPENTINA 1.21 MP BAR
SUPRAF. SCH. CALDURA SER. SUP. 14.9 MP
SUPRAF SCHIMB CALDURA SERP INF 3/4 MP
CAPACITATEA 200 l
RACORD INTRARE SERP. INF. 3/4 TOLI
RACORD IESIRE SERP. INF. 230/50 TOLI
TAXA VERDE LEI 70.00
PRODUCATOR ELDOMINVEST
TEMP. MAXIMA LUCRU SERP. – °C
BRAND VISION
Presiune maxima serpentina 10 BAR
Tip constructiv BOILER CU O SERP, REZ ELECT.
MODEL VISION 200FM ROM
Volum 186 L
VOLUM ACM B L
Clasa de eficienta 83
PIERDEREA DE CALDURA 85 W
Presiune maxima boiler 8 BAR
SUPRAF. SCHIMB CALDURA SERP. 1.21 MP M2
DEBIT ACM LA DT=35 GRD 3/4 LMI
RACORD INTRARE APA RECE 3/4 TOLI
RACORD IESIRE ACM 3/4 TOLI
RACORD INTRARE SERPENTINA 3/4 TOLI
RACORD IESIRE SERPENTINA 3/4 TOLI
RACORD GOLIRE 3000 TOLI
ALIMENTARE ELECTRICA 1215 V/Hz
Putere rezistenta electrica 3000 W
MONTAJ PARDOSEALA
Diametru exterior 670 MM
GROSIME IZOLATIE 85 MM
MASA 75 KG
TEMP. MAXIMA BOILER 8 °C
INALTIME 1215 MM

Informații suplimentare

Capacitate (litri)

200

Fii primul care își spune părerea “Boiler termoelectric cu o serpentina, Vision, 200L, 3kW, montaj pardoseala”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal