Boiler termoelectric cu o serpentina, Vision, 150L, 3kW, montaj pardoseala

2.399,00 lei

În stoc

  • Pretul include TVA (19% persoane fizice)
  • Transport gratuit
  • Garantie: 2 ani
SKU: IE01001239 Categorie:

Boiler pentru prepararea si acumularea apei calde menajere.
Prepararea apei se realizeaza fie prin intermediul unei rezistente electrice, fie cu agent termic apa calda sau simultan (rezistenta electrica si agent termic).
Corpul este din otel, emailat la interior, izolat exterior cu poliuretan si protejat cu o manta din tabla de otel vopsita cu pulbere de epoxi-polimerica.
Suprafata de schimb data de serpentina din otel emailat.
Este prevazut cu anod de magneziu pentru portectie la coroziune, termostat de lucru, LED de semnalizare, supapa de siguranta si clapeta de sens, termometru.
In mufa pentru sonda de temperatura poate fi introdus un termostat de comanda suplimentar. Acesta devine parte integranta din sistemul de control termic al sursei alternative de caldura.
Izolatia electrica este in conformitate cu clasa I

Cum toata lumea stie, apa calda a devenit si este o necesitate iar in sezonul rece devine chiar indispensabila. Graţie noii generaţii de boilere, confortul este mult mai accesibil. Asa ca ne-am gandit la boilerele termoelectrice din otel Vision cu o serpentina pentru apa calda, ca sunt solutia cea mai  simpla si practica care sa rezolve rapid toate problemele legate de apa calda. Boilerul termoelectric este un echipament folosit la prepararea apei calde menajere racordat la o centrală termică sau la  un circuit inchis de incalzire. Soluţia cea mai practică şi economică de a prepara apă caldă menajeră din boilere racordate la o centrală termică este cel mai des utilizată, acest tip de boilere au o serpentină prin care circulă agentul termic incălzit de centrală. Tehnologia boilerelor Vision raspunde chiar si la cele mai exigente cerinţe privind calitatea materiei prime utilizate in fabricaţie cat si a standardelor ridicate privind grosimea izolaţiei termice, suprafaţa de schimb de căldură a serpentinei şi a tratamentului anticoroziv aplicat. Boilerul termoelectric Vision este fabricat cu cea mai noua si moderna tehnologie, care acopera interiorul vasului cu un strat de sticla-ceramica ce asigura o protectie de durata impotriva coroziunii si garanteaza folosirea de lunga durata a boilerului. Sunt sudate in plasma, aceasta tehnologie asigura structura omogena a imbinarii, o rezistenta ridicata la sarcina mecanica. Sunt echipate cu anod de magneziu, care protejeaza rezervorul boilerului impotriva coroziunii electochimice. Cu o capacitate de 150 L, boilerul functioneaza pana la o presiune de 8 bari.Un alt avantaj al boilerului este termoizolatia cu spuma poliuretanica cu o densitate mare si grosime de 18 mm, ce garanteaza pierderi minime de caldura si o economie de energie ridicata. Boilerul termoelectric Vision corespunde cerintelor standardului de stat si are o garantie de 24 luni.

Specificatii tehnice:

PRESIUNE SERPENTINA 0.86 MP BAR
SUPRAF. SCH. CALDURA SER. SUP. 8.2 MP
SUPRAF SCHIMB CALDURA SERP INF 3/4 MP
CAPACITATEA 150 l
RACORD INTRARE SERP. INF. 3/4 TOLI
RACORD IESIRE SERP. INF. 230/50 TOLI
TAXA VERDE LEI 37.00
PRODUCATOR ELDOMINVEST
TEMP. MAXIMA LUCRU SERP. – °C
BRAND VISION
Presiune maxima serpentina 10 BAR
Tip constructiv BOILER CU O SERP, REZ ELECT.
MODEL VISION 150F ROM
Volum 145 L
VOLUM ACM B L
Clasa de eficienta 55
PIERDEREA DE CALDURA 75 W
Presiune maxima boiler 8 BAR
SUPRAF. SCHIMB CALDURA SERP. 0.86 MP M2
DEBIT ACM LA DT=35 GRD 3/4 LMI
RACORD INTRARE APA RECE 3/4 TOLI
RACORD IESIRE ACM 3/4 TOLI
RACORD INTRARE SERPENTINA 3/4 TOLI
RACORD IESIRE SERPENTINA 3/4 TOLI
RACORD GOLIRE 3000 TOLI
ALIMENTARE ELECTRICA 1150 V/Hz
Putere rezistenta electrica 3000 W
MONTAJ PARDOSEALA
Diametru exterior 565 MM
GROSIME IZOLATIE 57 MM
MASA 58 KG
TEMP. MAXIMA BOILER 8 °C
INALTIME 1150 MM

Informații suplimentare

Capacitate (litri)

150

Fii primul care își spune părerea “Boiler termoelectric cu o serpentina, Vision, 150L, 3kW, montaj pardoseala”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal